home

Ineke Otte - sieraden

 

Ineke Otte ontwerpt sieraden, sjaals, lampen, tafels, interieurproducten, beelden, glasobjecten, grafkunst, relatiegeschenken en designproducten. Haar kunst en ontwerpen zijn uniek, dynamisch, spannend, kleurrijk met humor, waarin het experiment met vormen, kleuren, symbolen en materialen centraal staat.Inspiratiebron is de schitterende natuur met oneindig veel kleuren, eindeloze blauwe wolkenluchten en een overweldigende bloemenpracht.

De SIERADEN van Ineke worden WERELDWIJD in MAGAZINES GEPUBLICEERD.

Ineke Otte ontwerpt bijzondere collecties draagbare SIERADEN die ze WERELDWIJD presenteert o.a. New York, Palm Beach, Miami, Hongkong, Dubai, Chicago, Milaan, Moskou, Parijs, Sint Petersburg, Barcelona.Haar sieraden zijn verkrijgbaar in MUSEUMSHOPS, GALERIES, CONCEPTSTORES WERELDWIJD, o.a. in Museum of Contemporary Art Chicago (USA) en MOMA Museum of Modern Art San Francisco (USA).Voor haar collecties sieraden heeft Ineke 4 x de “SHERIFF DE MODE” PRIJS gewonnen in PARIJS tijdens Fashion Week en tevens werden haar sieraden daar 2x voor de WERELDWIJDE CAMPAGNE in Parijs gekozen.

2x stonden haar sieraden op een BILLBOARD van 20 MTR. midden in PARIJS.

 

 

 

Kim Rijntjes -  schilderijen

 

In 2017 opende Kim Atelier-Galerie MIM en sindsdien toont zij haar eigen schilderijen van gemengde technieken. Het werk is figuratief, soms ook realistisch, maar er komen ook elementen van vervreemding bij, deze ontstaan tijdens het proces.

De werken kenmerken zich door een emotionele lading, vragen roepen zich op.

Geïnspireerd door het leven, verwondering, verdriet & geluk. Materie die de kunst ontmoet.

 

Alle werken hebben een lijst van tropisch hardhout.

 

 

Bernadette Schampers - schilderijen

 

Bernadette is  altijd wel creatief bezig geweest. De laatste jaren houd ze zich bezig met schilderen.

Grote doeken met liefst daarop grote portretten. De grote vlakken geven haar de ruimte om te stoeien met kleuren en lijnen. Het begint met een idee in grote lijnen maar de invulling daarvan gebeurt op het doek. Het is de snelheid van werken en het toeval die het schilderij vormen. De schilderijen zijn grof van opzet maar er is zeker ook oog voor detail en uitstraling.

Deze samen brengt zij mooi in balans op het doek.